Veel gestelde vragen

Hoe werkt het platform ThuisWoonService?

Het platform ThuisWoonService brengt mensen met een hulpvraag in contact met mensen die hulp willen en kunnen bieden.

Door middel van het samenbrengen van vraag en aanbod ontstaat er een groep van mensen die voor elkaar zorgt en waarbij iedereen zelf de regie voert. Lees meer

Voor wie is ThuisWoonService bedoeld?

ThuisWoonService is er voor iedereen met een hulpvraag of aanbod. ThuisWoonService maakt geen onderscheid in origine, geslacht en capaciteit. Iedereen vanaf 18 jaar kan middels het platform een hulpvraag of aanbod in de verschillende soorten hulpgebieden gebruiken.

Kosten voor het gebruik van ThuisWoonService?

Het gebruik van ThuisWoonService is geheel gratis.

Door wie is ThuisWoonService opgericht?

ThuisWoonService is een zusteronderneming van De Nieuwe Zorg Thuis. Lees meer >

Hoe veilig zijn mijn gegevens bij jullie?

We hebben er voor gezorgd dat uw gegevens optimaal beveiligd zijn. Lees hier ons privacystatement

Hoe kan ik de veiligheid verhogen?

U kunt uw veiligheid verhogen door regelmatig het wachtwoord te veranderen. Logt u in op een openbare computer, dan dient u uit te loggen na iedere sessie.

Hoe weet ik dat iemand die mij hulp biedt betrouwbaar is?

Wanneer er op uw hulpvraag is gereageerd door een hulpaanbieder krijgt u inzicht in de volledige gegevens van de hulpaanbieder. Wij adviseren u om bij onbekende hulpaanbieders altijd om legitimatie te vragen bij de eerste kennismaking. Lees meer >

Hoe meld ik me aan?

Op onze startpagina kunt u een keuze maken tussen hulpaanvrager en hulpverlener via de buttons.

Hoe kan ik me uitschrijven/afmelden?

Indien u zich wilt uitschrijven kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Dit formulier vindt u onder het kopje ‘contact’ rechtsbovenin de site. Graag vragen wij u de reden van uitschrijving aan te geven. Met deze feedback kunnen wij het platform ThuisWoonService verbeteren voor andere gebruikers.

Ik wil mijn mening geven over de website?

Graag horen we wat u vindt van onze website en of u verbeterpunten heeft. Via het contactformulier kunt u uw mening aan ons doorgeven. Dit formulier vindt u onder het kopje ‘contact’ rechtsbovenin de site.