Dommerholt:
Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen in Noordoost-Nederland. Met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Heerenveen, Groningen en Assen kent Dommerholt de markt in het Noordoosten van Nederland als geen ander. Dommerholt behoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren en met meer dan 45 advocaten heeft zij alle juridische specialismen in huis om ondernemers zo goed mogelijk bij te staan. Dankzij haar complete dienstenaanbod is Dommerholt voor zowel zakelijke als privékwesties de laagdrempelige en betrokken partner op wie de ondernemer kan rekenen!

Om ondernemers zo goed mogelijk te adviseren wordt bij Dommerholt Advocaten gewerkt met speciale brancheteams, bijvoorbeeld het brancheteam Zorg en Welzijn, het brancheteam Forensic Legal, en het brancheteam Familiebedrijven. Deze brancheteams zijn samengesteld uit advocaten met verschillende specialismen, zodat alle kennis is samengevoegd en ondernemers op alle fronten kunnen worden geadviseerd. Hiermee bewijst Dommerholt Advocaten haar meerwaarde.

Dommerholt Advocaten heeft zich in mei 2014 gevestigd in het Ondernemingshuis in Zwolle. De Kamer van Koophandel is jarenlang gevestigd geweest in dit pand en heeft dit gebruikt om ondernemers met elkaar te verbinden: zo is ook de naam ‘Ondernemingshuis’ ontstaan. Dommerholt Advocaten zal aan deze functie een eigen invulling geven zodat de kracht van het Ondernemingshuis ook in de toekomst bewaard zal blijven en ondernemers met al hun vragen in het Ondernemingshuis terecht kunnen.

 

Besluitvorming vraagt om tijdige tussentijdse informatievoorziening, waarbij u niet kan en mag wachten op de formele jaarrekening. Noodzakelijke informatie die nodig is voor uzelf (en/of de bank) om tijdig maatregelen te kunnen nemen in goede en slechte tijden. Wij zijn gericht op deze tussentijdse actuele informatievoorziening door middel van een overzichtelijke en eenvoudige rapportage. Bij meerdere vennootschappen zal dit tevens leiden tot een helder inzicht in de onderlinge verhoudingen.

In Balance Accountancy kan deze informatievoorziening periodiek voor u opstellen en indien gewenst intern overdragen.

Vanuit deze rapportage kan In Balance Accountancy tevens sparringspartner zijn naar de bank en kunnen tevens liquiditeits- en resultatenprognoses worden opgesteld.

Heeft u al een accountant voor de jaarrekening en fiscaliteiten en een goede boekhouder die alleen niet in staat is bovenstaande op te zetten, dan is In Balance Accountancy de nog ontbrekende schakel.

Heeft het voorgaande u geïnspireerd, neem dan contact op. www.ibacc.nl

Vriend van ThuisWoonService is ook De Mulderij uit Hollandscheveld.
Meer weten over De Mulderij? Kijk op www.mulderij.nl
Afbeeldingsresultaat voor mulderij hollandscheveld logo