8 oktober 2015, avond van ThuisWoonService

Meppel, Nederland,

Ook jij kunt gratis genieten van diverse optredens!! Draag jij het vrijwilligersplatform ThuisWoonService een warm hart toe? Geef je dan op en kom op 8 oktober naar schouwburg Ogterop in Meppel. Daar wordt ThuisWoonService gepresenteerd door o.a. Soesja del Monte Lyon en Jörgen Raymann, afgewisseld door optredens van o.a. Glennis Grace, Ruth Jacott, Ferry Doedens, e.a. Geef je snel op want Vol=Vol!!!

8 oktober 2015, avond van ThuisWoonService!

Het doel van deze avond is om ThuisWoonService aan een groter publiek bekend te maken. Daarvoor nodigen we een grote verscheidenheid aan vertegewoordigers van gemeenten, overheden, zorgorganisaties en bedrijfsleven uit. Een deel van het programma is inhoudelijk en informatief. In een tafelgesprek o.l.v. Jörgen Raymann, zullen verschillende partijen praten over de participatiemaatschappij en de betekenis daarvan voor hun organisatie of bedrijf.
Maar de avond is ook feestelijk, door de medewerking van diverse artiesten. De avond wordt mogelijk gemaakt door sponsoring en de opbrengst van de avond komt ten goede aan de hulpvragers en hulpbieders.

Door medewerking van een grote sponsor is het mogelijk om deze avond kosteloos aan u aan te bieden!

We nodigen u dan ook van harte uit om die avond onze gast te zijn! Meld jezelf snel aan via bijgaande link want Vol=Vol: http://thuiswoonservice.nl/vip-8-okt